"Вашингтон таймс": Армията на Сорос сее семена на страдание на Балканите и в Източна Европа

12:36, 06 мар 17 / Свят 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За съжаление проблемът се разпростира като злокачествен рак, заплашва да унищожи консервативните правителства на Балканите.

Последната суверенна държава, в която посланикът на САЩ е прекрачил границата за подпомагане на левицата, е Македония, където консерваторите са в смъртоносна надпревара срещу това, което сега се нарича "Армия на Сорос" в борбата за сформиране на ново правителство. Резултатите от една победа от съюзници на Сорос, милиардер патрон на леви каузи в САЩ и по целия свят, ще бъдат наплив на нерегистрирана ислямска имиграция, заедно с всички други "прогресивни" политика на Императора на мрака Сорос и неговия Ситски лорд Барак Обама. "Джудикал Уоч", организация, известна със своите затруднявани разследвания на корупция при Обама, написа неотдавна брилянтен анализ по проблема, в който се съобщава, че "правителството на САЩ тихо харчи милиони долари на данъкоплатците, за да дестабилизира демократично избраното дясноцентристко правителство в Македония като заговорничи с клонящия в ляво милиардер Джордж Сорос." Групата твърди, че Джес Бейли, избраният от Обама да бъде посланик в Македония, е "работил зад кулисите с Фондацията на Сорос "Отворено общество", за да насочват големи суми американски долара за каузата, което представлява намеса на посланика на САЩ във вътрешни политически въпроси в нарушение на Виенската конвенция за дипломатическите отношения."

Всеки, който е запознат с най-новата история на Балканите знае, че регионът е съставен от безброй племена и фракции, които са ангажирани с брутални военни действия от време на време през последните няколко века. Последните племенни райони, в които правителството на САЩ се намеси, за да прокара дневния ред на Сорос, са Ирак и Сирия. Тези операции не се оказаха много добри, а Европа все още плаща цената, след като милиони мигранти заливат континента, призовани от Сорос, Обама и техните поддръжници. Този сценарий може да се разиграе отново, ако левите социалдемократи, подкрепени от един съюз на етнически албански сили, спечели борбата за власт, която се разиграва в момента в Скопие.

Няколко американски законодатели изразиха своите опасения за кризата в Македония, но новото ръководство на Държавния департамент не действа достатъчно бързо. Докато демократите забавят програмата на Тръмп, доколкото е възможно, предотвратявайки назначенията от новия президент, основната идея на стратегията им става ясно - подбиване на консервативното движение по целия свят, колкото е възможно, преди те да бъдат заменени.

Седем републиканци от Камарата на представителите, включително Кристофър Смит от Ню Джърси, Робърт Адърхолт от Алабама и Трент Франкс от Аризона, написаха писмо до главния ревизор на САЩ, изразявайки опасения за съмнителното използване на американските фондове в Македония.

"Чухме достоверни сведения, че през последните две години мисията на САЩ в Македония активно се намесва в партийната политика на Македония", пишат депутатите, "както и в оформянето на медийната среда и гражданското общество, по неправилен партизански начин. Според докладите, тази интервенция последователно подкрепя партиите, медиите и групи на гражданското общество от левицата и център-ляво."

Ясно е , че посланик Бейли е нарушил правилата. Той и неговият персонал трябва да бъдат отстранени - веднага. Новият държавен секретар Рекс Тилърсън трябва да започне изкореняването на назначенията на Обама на Балканите и в Източна Европа, където почвата е особено плодородна за Армията на Сорос да поддържа своето зло влияние и по-нататъшния левичарски дневен ред, за да причинява вреди и човешко страдание в целия регион, както видяхме в Швеция, Германия, Великобритания и на други места.

Не сме ли видели достатъчно от корумпирани плодовете на усилията на Сорос по целия свят? Не сме виждали достатъчно смърт и унищожение? Не сме виждали достатъчно война? Не сме виждали достатъчно деца да умират? Семената за по-ужасно страдание са това, което Армията на Сорос сега сее в Източна Европа и на Балканите.

В Македония са необходими действия - с вчерашна дата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама