Три откраднати автомобила през почивните дни в Русенско

12:38, 06 мар 17 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 3 март в полицията е постъпило съобщение, че е бил противозаконно отнел лек автомобил "Фолксваген Пасат", който е бил паркиран в гр. Русе, на ул. Сърнена гора, пред блок "Буная". Според стопанина на колата, той я е паркирал на въпросния адрес на 2 март, а когато около 07:45 часа на следващия ден отишъл на мястото където я е оставил, е установил, че автомобилът го няма, а на негово място има паркиран вече друг автомобил. Сигналът е документиран във Второ РУ и по случая е заведено досъдебно производство.

Вчера сутринта в РУ - Бяла е получен сигнал, че е противозаконно отнет товарен автомобил «Форд Транзит» в с. Долна студена. Според стопанина возилото е било паркирано на улицата пред дома му предната вечер. По-късно вчера фордът е установен изоставен, без видими следи от проникване, с контактния ключ на таблото, по пътя от гр. Бяла за с. Стърмен, на около 50 метра от кръгово кръстовище, встрани от платното за движение. Извършен е оглед на място. Образувано е досъдебно производство по случая. 

Също вчера сутринта в РУ - Бяла е получено обаждане, че липсва бус с марка «Мерцедес Спринтер»,  собственост фирма. Според сигнала той е изчезнал от ул. Стефан Стамболов в гр. Бяла, където е бил паркиран от служител на фирмата, който го е оставил в заключено състояние. Превозното средство е установено изоставено в с. Ценово,  с леки деформации по ключалката на шофьорската врата. Мястото, където е открит буса, е посетено от дежурна оперативна група на полицията, извършен е оглед и по случая е започнато разследване за ивършено престъпление по чл. 346 от НК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама