Два акта за пловдивчанката, която снима безразсъдното си шофиране

15:56, 31 мар 17 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Приключи проверката по повод разпространен в социалната мрежа видеоклип за опасно и демонстративно шофиране от млада жена на Асеновградско шосе в Пловдив. В сектор “Пътна полиция” са съставени два акта на 24-годишната водачка на лекия автомобил за установени нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за гражданската регистрация, след като не е била открита на декларирания от нея адрес. Днес на извършителката е връчено наказателно постановление с наложена глоба за движение с несъобразена скорост; преминаване на червен сигнал на светофарната уредба; неспазване на пътната маркировка, създавайки опасност за пътуващите в автомобила и останалите участници в движението; липса на контролен талон, който е бил отнет при допуснато пътнотранспортно произшествие.

Припомняме, че на 15 март беше публикувано видео в социалната мрежа Фейсбук, в която се вижда как млада жена шофира с 140 километра в час, приятелката й снима, а на задната седалка е детето на едната от тях. Клипът е заснет по време на придвижването им по Асеновградско шосе в Пловдив.

Полицията предупреждава, че ще бъдат безкомпромисни мерките спрямо подобни прояви, застрашаващи живота и здравето на всички участници в движението, като нарушителите ще бъдат строго санкционирани.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама