Заловиха български тираджия, пребил и ограбил румънка

12:36, 03 апр 17 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Русенските полицаи са заловили шофьор на ТИР, нанесъл побой и ограбил румънска гражданка, която качил на стоп. Информация за случая съобщава ОД на МВР - Русе. 

На 29 март в 22.58 часа е получен сигнал през телефон 112 за открита в района на село Обретеник жена с румънско гражданство, с множество наранявания по главата и тялото. Тя е била отведена в УМБАЛ гр. Русе, като междувременно е установена самоличността и. Жената е заявила, че в Гюргево се е качила на стоп в ТИР, управляван от българин, с когото заедно са преминали ГКПП "Дунав мост" и след това продължили по главен път Русе - Велико Търново. В района на село Обретеник шофьорът отбил по второстепенен път в посока село Ценово, като в близост до гориста местност спрял камиона и поискал сексуални услуги. Жената му отказала, в следствие на което шофьорът и нанесъл побой, като взел от чантата и сумата от 50 евро и след това потеглил с управлявания от него товарен автомобил, в който останали лични вещи на пострадалата.

В хода на разследването служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР гр. Русе е установен извършителя – И.И. на 65 години от гр. Бяла. Той е привлечен като обвиняем за грабеж и опит за блудство. При проведения разпит 65 годишния мъж е признал напълно вината си за извършването на двете престъпления.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама