Тежка катастрофа в Кресненското дефиле взе два живота

16:02, 08 май 17 25 549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тежка катастрофа стана на главен път Е-79 в Кресненското дефиле, в деня, в който стотици хиляди се прибират към градовете след серията почивни дни, предаде кореспондентът на БГНЕС от Благоевград.

Жестокият сблъсък между „Тойота Корола” и „Лада” стана в 15.15 часа на 300 метра след Османска чешка в посока Кресна.

От удара „Лада”-та е изхвърлена край пътя. Двамата пътуващи в колата – възрастно семейство, са загинали на място. Ранени от „Тойота”-та са откарани в благоевградската болница.

По последна информация, загиналите в катастрофата са мъж на 76 години и жена на 73 години, и двамата от град Сандански, като има и един ранен, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона.

И двамата загинали са пътували в лекия автомобил "Лада". Пострадала е 38-годишна жена от София, пътуваща в лекия автомобил "Тойота".

Сигналът за челния удар между "Тойота" със софийска и „Лада” с благоевградска регистрация, е подаден в 15.14 часа. Катастрофата става на около 300 метра след „Османска чешма” в посока град Кресна.

Пътят е затворен за преминаване и в двете посоки, причините за поредния тежък пътен инцидент със загинали в Кресненското дефиле са в процес на изясняване. Очаква се следствена група за извършване на оглед.

 

 

Главен път Е-79 е затворен напълно до извършване на оглед. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама