Как Ники Минаж подпомогна свои фенове да учат в университет

21:23, 08 май 17 / Любопитно 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата Ники Минаж обеща да помогне при плащането на разноските за записване в университет на свои фенове, съобщи БГНЕС.

Това стана след като хип-хоп звездата направи конкурс в социалната мрежа „Туитър“, приканвайки своите 20 милиона последователи да създадат свое собствен видео по нейна нова песен. Наградата е била пътуване в Лас Вегас, където тя ще пее на раздаването на наградите Billboard Music Awards.

Един от феновете й обаче отговорил, че предпочита да получи помощ, за да се запише в университет. Ники Минаж отговорила, че е съгласна, поставяйки условие самата тя да провери къде точно отиват парите. Освен това тя попитала кой иска да участва в такъв конкурс и само след няколко часа 34-годишната певица вече бе обещала на повече от 30 свои фенове парична помощ за записване в университета.

Певицата сложи край на благотворителната си акция в неделя с думите: „Беше забавно, утре ще направя плащанията и ще видя дали ми остават малко пари“. Тя обаче обеща, че ще повтори акцията след месец или два.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама