Разкриха мъж, опитал да извърши кражба в Русенската болница

11:01, 10 май 17 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Спипаха мъж, който е опитал да извърши кражба в болницата в Русе. Той е на 38 години. Мъжът е опитал да открадне дамско портмоне. Това е станало вчера по обед. На 9 май, около 12:30 часа, във Второ РУ е получен сигнал за лице, опитало се да извърши кражба на дамско портмоне от административната сграда на УМБАЛ - Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

По данни на потърпевшата жена, около 12:00 часа, докато обядвала в помощно помещение към кабинет, е чула странен шум от съседната стая. Когато влязла в нея видяла до бюрото си непознат мъж, който държал в ръцете си дамското й портмоне. Щом я забелязал той хукнал да бяга, но жената го настигнала до вратата, опитвайки се да го спре. Преди на избяга мъжът хвърлил дамското портмоне на земята, а междувременно, докато жената се опитвала да го хване паднала неговата чантичка, която носел през рамо. След подадения в полицията сигнал служителите на реда са се заели с изясняване на случая.

В падналата чанта са открити документи на 38-годишен мъж от Русе. Така полицаите бързо са установили самоличността на извършителя – Е.О. на 38 г., живущ в Русе. Срещу него е започнато бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама