Задържаха криминално проявен, нападнал и ограбил мъж в центъра на Бургас

11:05, 10 май 17 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР-Бургас и Първо районно управление са задържали криминално проявения и осъждан М. С., на 35 години от Варна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Констатирано е, че той е нападнал 42-годишен бургазлия, като му отнел портфейл с парична сума. Инцидентът е станал на 7-ми май около 05:40 ч. в района до  баничарницата, разположена срещу ресторант „Чадъра” на бул. „Демокрация”.

От извършената проверка е установено, че М. С. излязъл от затвора на 10 март, като до момента извършил множество кражби на велосипеди и строителни инструменти от избени помещения в целия град. Сред тези кражби е и последната от 4-ти май, когато чрез взломяване на входната врата на избено помещение, разположено на ул. „Дунав“ № 9 в комплекс „Братя Миладинови“, собственост на 56-годишен бургазлия, е извършена кражба на велосипед, бормашина и ъглошлайф.

Откраднатите вещи са пласирани за ниски суми на бургазлии, преимуществено живеещи в кв. „Победа“.

М. С. направил пълни самопризнания за престъпните си деяния, като част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Задържан е за срок от 72 часа, като предстои внасяне на искане за постоянна мярка „задържане» под стража“. Работата по случаите продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама