Менда Стоянова отново начело на комисията по финанси в НС, а Петър Кънев на икономическата

11:33, 10 май 17 / Политика 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Народните представители утвърдиха тази сутрин състава на Комисията по бюджет и финанси, неин председател ще бъде отново депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова, а зам.–председатели ще са Диана Йорданова от ГЕРБ, Георги Търновалийски от "БСП за България", Николай Александров от „Обединени патриоти” и Йордан Цонев от ДПС, предаде БГНЕС.

Депутатите утвърдиха също състава на Комисията по правни въпроси с председател Данаил Кирилов от ГЕРБ, а заместник-председатели са Десислава Атанасова от ГЕРБ, Филип Попов от "БСП за България" и Хамид Хамид от ДПС.

Окомплектован е и съставът на Комисията по икономическа политика и туризъм, отново с председател Петър Кънев от "БСП за България", а негови заместници ще са Даниела Савеклиева от ГЕРБ, Маргарита Николова от „Обединени патриоти” и Адлен Шевкет от ДПС.

Председател на Комисията по енергетика ще е Делян Добрев от ГЕРБ, а негови заместници са Валентин Николов от ГЕРБ и Таско Ерменков от "БСП за България".

Народните представители утвърдиха състава на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление с председател Искрен Веселинов от „Обединени патриоти“. Зам.-председатели на комисията ще бъдат Петя Аврамова от ГЕРБ, Дора Янкова от "БСП за България" и Пламен Христов от ВОЛЯ

Председател на Комисията по външна политика ще бъде Джема Грозданова от ГЕРБ., а зам.-председатели -Пламен Манушев от ГЕРБ, Красимир Богданов от „Обединени патриоти“ и Полина Христова от „Воля“.

Комисията по отбрана ще бъде оглавявана от ген. Константин Попов от ГЕРБ, а негови зам.-председатели ще бъдат Владимир Тошев от ГЕРБ, Николай Цонков от "БСП за България" и Борис Вангелов от „Обединени патриоти“.

В състава на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред влизат като председател Цветан Цветанов от ПГ на ГЕРБ и като зам.-председатели- Пламен Нунев от ГЕРБ, Георги Андреев от "БСП за България", Десислав Чуколов от „Обединени патриоти“ и Ахмет Ахмедов от ДПС.

Комисията по земеделие и храни ще се оглавява от Десислава Танева от ГЕРБ, със зам.-председатели Димитър Гечев от ГЕРБ, Светла Бъчварова от "БСП за България", Йордан Апостолов от „Обединени патриоти“ и Бюрхан Абазов от ДПС.

Председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика ще бъде Хасан Адемов от ДПС, а Светлана Найденова от ГЕРБ ,Георги Гьоков от "БСП за България" и Калин Поповски от „Обединени патриоти“- зам. председатели.

Председател на комисията по образование ще бъде Милена Дамянова от ГЕРБ, а зам.-председатели- Галя Захариева от ГЕРБ, Анелия Клисарова от "БСП за България", Милен Михов от „Обединени патриоти“, Ерол Мехмед от ДПС.

Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта ще бъде председателствана от Славчо Атанасов от „Обединени патриоти“, а зам.-председатели ще бъдат Стефан Апостолов от ГЕРБ, Весела Лечева от "БСП за България" и Боряна Георгиева от „Воля“.

Комисията по здравеопазването ще бъде с председател Даниела Дариткова от ГЕРБ, със зам.-председатели Лъчезар Иванов от ГЕРБ, Георги Йорданов от "БСП за България" и Георги Колев от „Обединени патриоти“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама