Добрич има четирима депутати в парламентарната комисия по земеделие

09:38, 11 май 17 25 513 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Народните представители от Добрич намериха място в състава на девет от общо 23 парламентарни комисии, става ясно от сайта на Народното събрание.

Най-голямо представителство областта има в комисията по земеделието и храните. Четирима от нейния състав са от Добрич. Зам.-председател е Йордан Апостолов Апостолов, бизнесмен от Добрич, който влезе в парламента от бургаската листа на Обединени патриоти. Членове на комисията са Даниел Петков Йорданов /БСП/ и Живко ИвановМартинов /ГЕРБ/, както и Кръстина Николова Таскова, която бе водач на листата на Воля в Добрич, но влезе в парламента от Стара Загора.

В Комисията по външна политика зам.-председател е Пламен Иванов Манушев /ГЕРБ/. Той е и член на комисията по отбрана

Пламен Иванов Манушев.

Както Topnovini.bg вече съобщи, единственото председателско място за депутат от Добрич е това на комисията по труда, социалната и демографската политика, където начело еХасан Ахмед Адемов /ДПС/.

В ПК по бюджет и финанси членове са Йордан Апостолов Апостолов и Кръстина Николова Таскова.

Красимир Христов Янков /БСП/ е член на ПК по вътрешна сигурност и обществен ред.

Йордан Илиев Йорданов /Обединени патриоти/ е член на комисиите по образованието и науката и по въпросите на децата, младежта и спорта. В ПК по околната среда и водите влизат Даниел Петков Йорданов и Живко Иванов Мартинов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама