Областен информационен център Сливен организира ховърборд шоу

10:09, 11 май 17 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областен информационен център Сливен продължава изпълнението на националната кампания „Заедно за Европа“ с атрактивно ховърборд шоу за деца и родители. Забавни игри, танци, викторина и много награди очакват всички жители и гости на Сливен.

Празничното събитие ще се състои днес от 12:30 часа пред Областен информационен център Сливен. Мероприятието се организира съвместно с Община Сливен.

В шоу програмата ще участва балет „Барби“ с художествен ръководител Силвия Терзиева при Военен клуб – Сливен. Водещи на събитието ще бъдат актьори от Държавен куклен театър – Сливен.

Проявата е част от инициативата „Заедно за Европа“, която се осъществява на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центъра. Целта на кампанията е да повиши информираността сред гражданите относно постигнатите резултати от изпълнението на европейски проекти, както и отбелязването на три значими годишнини: 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от функционирането на Мрежата от Областни информационни центрове. 

Екипът на Областен информационен център Сливен кани всички, които желаят и имат умения в управлението на ховърборд, да вземат участие в шоуто.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама