Андрей Боцев участва в Конференция на началниците на отбраната на балканските страни

15:15, 11 май 17 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев участва в 11-ата годишна Конференция на началниците на отбраната на балканските страни, която се провежда от 9 до 11 май 2017 г. в Атина, Гърция, информираха от МО. Това съобщи БГНЕС.

Конференцията цели засилване на военното сътрудничество и потенциала за развитие на региона за ефективно справяне със съвременните предизвикателства пред сигурността. Основна тема на тазгодишното издание на конференцията бе „Геополитическата стабилност в Югоизточна Европа - Енергийни пътища“, представена от генералния секретар на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа Ламберто Заниер.

Участниците в конференцията одобриха годишните доклади на Координационната група и на подгрупите „Обучение, подготовка и учения“ и „Асиметрични заплахи“. В дневния ред на форума бяха включени представяне на напредъка по програмата „Мрежа на страните от Югоизточна Европа за подготовка и тренировка“, въпроси на военното обучение, както и изпълнението на обща подготовка през годината.

В изказването си на конференцията генерал-лейтенант Андрей Боцев отбеляза именно ролята на съвместните учения. „Това е най-видимата област от военното сътрудничество между нас и допринася за развитието на двустранните и многостранни връзки между нашите въоръжени сили“, посочи той. Генерал-лейтенант Боцев подчерта значението на Мрежата на страните от Югоизточна Европа за подготовка и тренировка като най-оптимално средство за обмен на идеи, мнения, извлечени поуки и поддържане на контакти между структурите за обучение и тренировки на страните от инициативата.

Участие във форума в Атина взеха също началниците на отбраната на Гърция, Албания, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония, Румъния, Сърбия и Турция. Присъстваха министърът на отбраната на Гърция Панос Каменос и неговият Димитрис Вицас. На работната сесия присъстваха председателите на военните комитети на НАТО и Европейския съюз (ЕС), командващият Съвместното командване на силите на Алианса в Неапол, началникът на отбраната на Словения и директорът на щаба на отбраната на Хърватия. Приветствие към присъстващите отправи президентът на Република Гърция Прокопис Павлопулос.

В рамките на 11-ата годишна конференция на началниците на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев се срещна с началника на Генералния щаб на Румъния – генерал Николае Чука.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 SeoTrustrali 18:11, 20 авг 21

Доброго дня! topnovini.bg
Вы получите колосальное преимущество перед Вашими конкурентами и улучшите ранжирование Вашего сайта в поиске.
Если Вы хочете позиции Вашего проекта в поисковой выдаче и улучшить его ранжирование, то такая помощь будет очень нужной для Вас.
Показатель доверия Majestic Trust Flow - шкала предназначеная для определения степени надежности сайта на основе качества обратных линков, ведущих на Ваш сайт.

Если для Вашего сайта поднять показатель Trust Flow по шкале Majestic SEO, то просто достичь очень топовых позиций в поисковой выдаче.

У сайтов с большим потоком доверия Траст Флов появляется стойкость к поисковым алгоритмам и санкциям. Я предлагаю "белый метод" поднятия потока доверия сайта до 34 единиц в течение 40 дней.

Если Вам интересно, смотрите мой способ на блоге https://trustflow.ru/

Если это описать кратко:

Я направлю 121 качественных линков на Ваш сайт на авторитетных площадках с огромным уровнем Trust Flow и поток доверия Вашего проекта поднимется до 28 единиц.

Ссылки на качественных блогах размещаются в статьях и навечно.
Метод на 100% безопасен для любых алгоритмов Google и Yandex включая Панду и Пингвин, потому что мой метод натуральный.

Схожих способов по раскрутке сайтов в ТОП не делает никто кроме меня. Попробуйте погуглить.
Комментарии экспертов о наращивании доверия сайта можете изучить на бирже Кворк и все они позитивные, так как покупатели 100% рады проведенной мною работой и заказывают сервис сразу для 5 сайтов и делают новые заказы.

Информацию о моём методе можно изучить на известных форумах, например SEO предложение владельцу jugglerz.de увеличить траст сайта Trust Flow d7d0c88

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама