Константин Маршавелов ще вземе участие в „Писта Хасково 2017“

18:36, 11 май 17 / Спорт 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пилотът на „КА-2 Рейсинг Тийм“ Константин Маршавелов с автомобил Mitsubishi Lancer Evo 10 ще вземе участие в първия кръг от Националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, който ще се проведе на „Писта Хасково“ през предстоящия уикенд. Това информира БГНЕС.

Шампионът на България за 2013 и 2014г. завърши на трето място в генералното класиране за миналия сезон, след зрелищна битка в последния кръг, който се проведе на писта „Дракон“ в края на миналата есен.

Хасковското трасе бе домакин на надпреварата за последно през 2015г., а Маршавелов бе пилота, който спечели първото място в своя клас – „Макси“, където са най-мощните автомобили. И през този сезон, основен спонсор на пловдивчанинa ще бъде „Омникар България“, които са официален вносител на японските масла „Eneos“ за България.

„Остава ни още малко работа по колата. Днес трябва да минем дино тест, а до края на деня трябва да свършим някои дребни работи и ще сме напълно готови за състезанието през уикенда в Хасково“, сподели Маршавелов дни преди старта на пистовия шампионат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама