Амелия Гешева е новият зам.-министър на културата

20:34, 11 май 17 25 774 Шрифт:
Автор:

„Назначаването на Амелия Гешева за заместник-министър на културата е голямо признание за града ни и показва отношението на правителството към домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата през 2019-та година“. Това коментира кметът на Пловдив инж. Иван Тотев по повод назначението на заместник-кмета по култура в общината Амелия Гешева за заместник-министър на културата. Той благодари за оценката и доверието на министър-председателя Бойко Борисов и министъра на културата Боил Банов.

„Пожелаваме успех на Амелия Гешева в новата й отговорна работа, защото тя е консенсусен човек и голям професионалист. Със сърце и всеотдайност работи за утвърждаването на пловдивската култура, за развитието на културния календар на града, за опазване и възстановяване на културното наследство на Пловдив и включването му като туристически продукт“.

„За мен винаги е било водещо активното развитие на културата. Друг приоритет в работата ми ще бъде Пловдив-европейска столица на културата 2019“, заяви лаконично самата Амелия Гешева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама