Социалното подпомагане в Шумен има нужда от помощ

14:37, 12 май 17 25 4692 Шрифт:
Автор:

Жители на града се оплакват от вида и състоянието на сградите на Социално подпомагане в Шумен, които се налага да посещават често.

 

 „Къщата на социалните”, която се намира на ул.”Генерал Драгомиров” в кв.Боян Българанов е една от няколкото сгради с лош външен и вътрешен вид. Тя се руши, покривът тече, стъпалата на входа се ронят и има опасност всеки момент да пропаднат. Паркирането на автомобил пред институцията е невъзможно, тъй като няма асфалт, а зейналите дупки пред входа на къщата са големи и дълбоки.

 

 Другата сграда, която притеснява много хора е „Социално подпомагане” на бул.” Симеон Велики”. Там положението е почти същото - разбити тротоарни плочки, а стигайки до къщата идва и друг проблем – стръмни стъпала, по които е невъзможно да се изкачат трудно подвижни хора или такива в инвалидни колички.

 

 „Ужасно е! Дворът е неподдържан и обрасъл с трева. Минавам на бегом, защото два пъти вече съм виждала змии. Чудя се как работят служителите в такава среда”, каза пред наш репортер една от недоволните гражданки.   

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама