Планирани са спирания на водата в София утре

11:58, 14 май 17 25 501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 15 май  (понеделник), са планирани спирания на водата в много части на столицата, съобщи пресцентърът на Софийска вода. Те се налагат заради различни строително-ремонтни дейности.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант до бл. 42 жк. „Младост“ I, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 32, бул. „Александър Малинов“ №16, №18

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 42 и бл. 42А.

Също заради подмяна на пожарни  хидранти на ул. „Хайдушко изворче“ жк. „Славия“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 6, бл. 7, бл. 8, бл. 9, бл. 10, бл. 13 автогара „Юг“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славия“ до бл. 10.

Отново във връзка с монтаж на пожарен  хидрант на бул. „Васил Левски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Васил Левски“ от ул. „Ген. Гурко“ до ул. „Аксаков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славянска“ ъгъла с бул. „Васил Левски“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Столетник“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Столетник“ от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Калач“

ул. „Калач“ от ул. „Столетник“ до ул. „Кестен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калач“ ъгъла с ул. „Столетник“.

Също във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 70 жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 70

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родина“ до бл. 70.

По същата причина на ул. „Христо Станишев“кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Александър Невски“, ул. „Свобода“, ул. „Христо Станишев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Училищна“ ъгъла с ул. „Христо Станишев“.

Отново във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йосиф Петров“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Никола Крушкин -Чолака“

ул. „Димитър Манчев“, ул. „Йосиф Брадати“, ул. „Ген. Иван Колев“ – от №40 до №48, ул. „Никола Крушкин – Чолака“ от №16 до №20

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йосиф Петров“ ъгъла с ул. „Емилиян Станев“.

По същата причина и на ул. „Иван Сусанин“ кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Иван Сусанин“ от ул. „Родопски извор“ до ул. „Ралевица“

 ул. „Ралевица“ от ул. „Българска легия“ до ул. „Борис Димовски“  
 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Сусанин“ ъгъла с ул. „Богомил Райнов“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама