Нинова: 2,5 млн. българи бяха излъгани от ГЕРБ и ОП

12:21, 14 май 17 / Политика 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

2,5 млн. българи бяха подведени от предизборни обещания и излъгани от следизборните действия на ГЕРБ и Обединени патриоти (ОП). Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред Националния съвет на партията, предаде  БГНЕС.

Нинова изтъкна, че ОП са се отказали от предизборните си обещания. По груби сметки само след месец и половина след изборите около 2,5 млн. българи са подведени от предизборни обещания и излъгани от следизборните действия на ГЕРБ и ОП, категорична бе Нинова.

От друга страна тя припомни, че в парламента има една тема, по която всички депутати постигнаха съгласие за общи действия, а именно бъдещето на България в ЕС и председателството на Съвета на ЕС. „Въпреки това без дискусия в парламента, дори без информация правителството „Борисов – 3“ определи българския еврокомисар. Заради игрите с Ирина Бокова и Кристалина Георгиева загубихме важен ресор и получихме дигитализация“, заяви лидерът на БСП.

Заявили сме, че ще бъдем опозиция на управляващите в парламента, но това трябва да се случва и по места. Оставаме последователни към хората, които ни подкрепиха и категорична алтернатива на ГЕРБ и ОП, посочи Нинова.

Очаквайте подробности. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама