Тотнъм се сбогува с "Уайт Харт Лейн" с победа над Юнайтед

20:28, 14 май 17 / Спорт 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пред пълните трибуни, на които присъстваха и редица бивши футболисти на Тотнъм, сред които и Димитър Бербатов, играчите на Маурисио Почетино победиха с 2:1 състава на Манчестър Юнайтед и по този начин се сбогуваха по най-добрия начин с "Дъ Лейн", на чието място ще бъде изграден новият 60-хиляден стадион на лондончани, предаде БГНЕС.

Виктор Уаняма откри в полза на домакините още в 6-ата минута, засичайки с глава отлично центриране на Бен Дейвис. До края на първата част „шпорите” имаха още няколко добри възможности за гол, но блестящите намеси на Давид Де Хеа оставиха резултата непроменен.

Само три минути след подновяването на играта обаче голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн реализира за 2:0 след асистенция на Кристиан Ериксен. В 71-ата минута „червените дяволи” стигнаха до почетно попадение, което бе дело на капитана Уейн Рууни.

След днешната победа Тотнъм си гарантира второто място в крайното класиране, докато Юнайтед и на практика се прости с надеждите си за място в топ 4. Все пак тимът на Жозе Моуриньо може да се класира за Шампионската лига при успех във финала за Лига Европа срещу Аякс. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама