Атанасова: Инфраструктура и нови работни места са моите приоритети в Разград

11:07, 20 май 17 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Възстановяване на пътната инфраструктура бе основната тема още по време на предизборните ни срещи с жители на Разград. Заедно с областния управител Гюнай Хюсмен и с кмета на Разград д-р Валентин Василев ще направим всичко възможно да изпълним поетите обещания пред избирателите, каза Десислава Атанасова пред разградски медии на първата си пресконференция като народен представител от 18 МИР, предаде БГНЕС.

Брифингът бе даден съвместно с кмета на града и областен координатор на ГЕРБ д-р Валентин Василев. Двамата дадоха отлична оценка на местната структура за постигнатите резултати през изминалите парламентарни избори.

Темата за областната инфраструктура бе най-дискутирана, тъй като състоянието на пътищата е един от най-сериозните проблеми на местното население. Десислава Атанасова и д-р Валентин Василев изразиха очакването си ремонтът на пътния участък Разград-Търговище да стартира още в началото на летния сезон. Освен него, се очаква да бъдат отпуснати средства и за отсечката Кубрат – Тутракан – друг възлов и натоварен участък.

Очаква се съвсем скоро да бъдат асфалтирани възлови участъци в Разград като булевард „Априлско въстание”, улиците „Странджа” и „Дунав”.

Д-р Василев оповести стартиралото изграждане на два инвестиционни обекта в града, които ще осигурят работа на над 250 души, както и интерес от трета фирма за изграждане на обект на територията на общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама