Валя Балканска пее на фестивала "Табиет" в Пловдив

15:08, 20 май 17 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Табиет" съчетава магията на кулинарията, музиката и танца, за да предложи едно пътешествие в света на балканския начин на живот. Майстори на най-добрите български ресторанти се грижат никой да не остава гладен, а бирата се лее на корем.  Има луна парк, люлки и различни игри. За децата са осигурени аниматори. Специална детска сцена дава възможност за изява и на най-малките посетителиСъщо толкова изкушаващи са и забавните състезания от програмата на „Табиет Пловдив“. Турнири по белот, табла и шах дават възможност за изява на напреднали и начинаещи всеки ден от 14 до 17 часа.

Музикалната част на фестивала ще достави истинска наслада на любителите на фолклора.  Музикалните изненади на гостуващите звезди са в два тура. Тази вечер започва с Виктория Куприна и Георги Величков и ще продължи с възпламеняващите изпълнения на известния сръбски певец Драган Коич-Кеба. 20 май е посветен на Гърция, като първо ще пее Андреас със своя бенд, а после - прочутият Никос Кетикидис, наричан „ангелския глас на гръцката музика“.

Маратонът от балкански ритми ще завърши на 21 май с космическия глас на Валя Балканска и нейни гайдар Петър Янев, които ще развълнуват публиката с родопски мелодии, с изпълнения на Ваня Вълкова и оркестър „Млади тракийци“ и с концерт на очарователната Нели Петкова, която винаги екзалтира слушателите.

Фестивалът представлява комбинация от разнобразна и атрактивна кухня, всекидневни безплатни концерти на звезди от България, Сърбия, Гърция и други страни, надсвирвания и надигравания на популярни оркестри и състави, спортни и кулинарни събития, надяждания, зони за семействата с голям лунапарк, детски атракциони, турнири по белот, табла и още много игри с награди.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама