Сърджан Лукин направи последна тренировка с Левски

17:31, 20 май 17 / Спорт 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Румънският бранител Сърджан Лукин направи днес последната си тренировка с отбора на Левски. Пред клубната телевизия на „сините” сърцатият защитник изрази благодарността си към всички в клуба и призова към търпение феновете на тима, предаде БГНЕС.

"Искам да благодаря на всички в клуба – на старши треньора, на целия щаб, на футболистите и на всички, които работят в Левски. Радвам се, че имах честта да играя за толкова голям отбор. Пожелавам им успех през следващата година и нататък, от сърце им пожелавам Левски да стане шампион. Сега клубът се намира в труден момент, но Левски показа в последните мачове, че има добри млади юноши, а към тези деца феновете трябва да имат търпение, защото нищо не става за един ден. Това, което става за един ден, минава също толкова бързо. Мисля, че до една или две години Левски ще стане добър отбор", заяви румънският бранител на "сините".

"Изкарах хубави моменти в Левски. Атмосферата от победата над ЦСКА беше уникална. Имах и недобри моменти, особено, когато се контузих тежко. Загубих цял полусезон и само работих във фитнеса. Мислех дори да спра с футбола, но г-н Митов ми върна самочувствието и ми помогна много. Всеки ден говореше с мен и му благодаря", добави още Лукин. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама