Колиетата, гривните, обеците – шарено, шарено, шарено!

18:26, 20 май 17 / Любопитно 25 527 Шрифт:
Автор:

След няколко участия в конкурси за красота Яненка Люцканова (на заглавния колаж вдясно) през 2003 г. става „Мисис България”. Заминава за Лас Вегас и участва в „Мисис Свят”. За първи път българка намира място сред първите пет. Възрастта на участничките е между 20 и 40 години. В момента красавицата е стилист в телевизионно предаване. След като вчера стилистката очерта модните тенденции в обувките и чантите за лято 2017, днес тя коментира актуалното при аксесоарите, бельото и банските костюми за топлия сезон.

"При аксесоарите - шарено, шарено, шарено! Но личният вкус може да гарантира да не се премине границата към кича.

Гривните са обемни, олекотени и много ярко цветни. Не са пренебрегнати и пастелните цветове. Но главно всичко е в жълтата гама, в никакъв случай тежкото злато и сребро. Нищо не трябва да ни тежи и притеснява. Ръцете може да са целите в гривни, широки или тесни, събрани в едно. Почти от китката до лакътя, за по-смелите и екстравагантни дами и над него.

Пръстените също са много обемни и олекотени. Без никаква кореспонденция с останалите бижута по цвят и форма. Например може да се съчетава квадратен пръстен с кръгла гривна.

Колиета са огромни, може да покрият цялото деколте. Дълги, къси, също много цветни. И отново много леки и удобни за носене.

Колаж: Topnovini.bg

Обиците понякога са толкова са дълги, че опират рамото. Огромни, в най-различни форми. И все пак трябва да бъдат подбрани според формата на лицето. Но в цветово отношение – абсолютно без задръжки.

Шапките отново може да бъдат в един или много цветове. С периферии, но може да не е цяла, а само отпред, за да пази от слънцето. При официалните тоалети шапката е заменена от венец за главата. Не твърдата диадема, а като широка лента, която минава през цялата глава. Тя обикновено е от ластичен плат, не пристяга главата, съвсем олекотена, по нея има цветя или други украшения, които може да са естествени, от плат, с пайети. Слагаме я и все едно сме с готова прическа.

По очилата има много цветя и пеперуди. Олекотени са, но изглеждат масивни и тежки. Рамките трябва да са едноцветни, но всичко, което е сложено върху тях, ги прави цветни. Или са кръгли, или са котешко око. В зависимост от часа на денонощието и мястото, стъклата са по-тъмни или по-светли."

Бельото в много случаи то се показва ако блузата е прозрачна или е с разголено рамо и така се вижда презрамката. Модерно е да бъде цветно. Дантелата е в изобилие. И все пак е хубаво да се загатне какво има под дрехата, а не да се набива на очи.

При банските се връща се модата на целите костюми. При половинките – бикини до кръста, горнището в повече плат. Може двете части да бъдат свързани по средата. Цветът започва от телесен, или чисто черни, или бели, но може да бъдат много цветни, с индиански мотиви. Преценете имате ли да скриете нещо по тялото си и направете избор – цвят и модел. Не забравяйте модното жълто."

Колаж: Topnovini.bg

Утре Яненка Люцканова ще ви запознае с модата при грима, прическите и маникюра.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама