Ден на кариерата и шоколадово здравословно парти в УМБАЛ-Русе

07:30, 22 май 17 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с 12 май – Световния ден на медицинската сестра Университетската болница организира днес две инициативи по случай празника на всички медицински сестри, акушерки, медицински и рентгенови лаборанти и рехабилитатори.

От 10 до 12 часа във фоайето на Хирургичния блок ще се състои първия Ден на кариерата на УМБАЛ-Русе. Целта е набиране на медицински персонал.

На първия Ден на кариерата, ще се обърне по-специално внимание на отделението за интензивно лечение на заболявания с терапевтична насоченост, както и на спешно отделение и трето отделение по вътрешни болести, гастроентерология и клинична хематология.

„Не пропускайте и станете част от нашия Ден на кариерата в УМБАЛ-Русе АД! Това е Голямата болница, която повече от 150 години се грижи за здравето на своите пациенти от град Русе и областта. В нея функционират 31 отделения, в които има специалисти в почти всички области на медицината. Тук при нас работи един сплотен, отдаден на работата си, приятелски настроен и подкрепящ екип от над 300 медицински сестри. Ние предлагаме специална подкрепа от страна на старшия екип медицински сестри и професионално развитие чрез практика и обучения”, споделят от лечебното заведение по този повод.

Паралелно с това ще се проведе и шоколадово здравословно парти в чест на медицинските сестри на УМБАЛ-Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама