Благотворителен концерт в помощ на 17-годишния Ники

09:18, 22 май 17 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благотворителният концерт в помощ на 17-годишния Николай Иванов е днес от 18.00 часа в ДКТ „Васил Друмев” . Събраните средства ще бъдат предоставени за неговото лечение. Билети може да се закупят на място. Час по-рано, в 17.00 часа, пред театъра ще започне и благотворителен базар. Изделията са изработени от децата лишени от родителска грижа към Комплекс за социални услуги  „Детелина”, както и от пациентите на ДПБ с.Царев брод. Организаторите на дарителската кампания в подкрепа на Ники са трогнати от милия жест.  

Измина една седмица, откакто бе даден стартът на кампанията за събиране на средства за операция по отстраняване на туморно образование на Ники.  Вълна на човещина и състрадание заля Шумен.  Кутии за дарения са поставени в над 100 обекта в Шумен, Плиска, Преслав, Смядово,  Дибич, Търговище и Варна. Семейството и приятелите едва успяват да направят, номерират и разнесат кутии на желаещите да помогнат. Много хора с добри сърца съдействат за поставянето им, но пропускат да съобщят на близките. Организаторите молят, ако някъде има кутия без номер, да се свържете с лелята на Ники и тя ще ви даде такъв. Няма как близките да знаят, че там има поставена кутия за дарения. Телефоните на Камелия /леля/ са изписани на карето със снимка и банкова сметка на Николай. 

Предстоят още няколко благотворителни събития в подкрепа на Ники. Всички те се организират от инициативни  шуменци, пожелали да се включат в дарителската кампания. В процес на организация са една баскетболна и няколко футболни благотворителни срещи, както и хип-хоп парти. Подробна информация за тях ще бъде обявена на Facebook страницата  Помощ за Ники.

Толкова много разбиране, подкрепа и любов, събрани на едно място - това е Шумен!                                                                                                                            

Добри хора, БЛАГОДАРИМ ВИ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама