Започват абитуриентските балове в Добрич

09:56, 22 май 17 25 851 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Баловете на абитуриентите от училищата в област Добрич тази година ще се проведат на 23, 24 и 25 май, съобщиха от Регионалното управление по образование. Зрелостниците ще празнуват основно в ресторантите „Чифлика”, „Резиденция”, „България”, „Албена” /на Международния колеж /, ще има тържества и в ресторант „Централ” и „Вила ди полета”.

На 23 май е балът на Финансово стопанската гимназия, която ще празнува в ресторант „Чифлика”, където ще празнуват и зрелостниците от Професионалната гимназия по транспорт, обслужване и лека промишленост. Абитуриентите от Частна гимназия „Райко Цончев” ще празнува първата вечер в ресторант „Вила ди полета”, а втората вечер – на 25 май,  те ще празнуват в ресторант „Чифлика”. Балът на зрелостниците от СУ „Св. Кл. Охридски” ще е също на 23 май в ресторант „Албена”, а на тези от СУ „Димитър Талев” ще е в ресторант „България”.

Навръх 24 май също ще има няколко бала. По традиция тогава е тържеството на СУ „Св. Св. Кирил и Методий”, като тази година ще е в ресторант „Резиденция”. Абитуриентите от СУ „Христо Смирненски” в Крушари ще празнуват в ресторант „България”, а от Професионалната гимназия по аграрно стопанство – в ресторант „Централ”. Същата вечер ще е балът на ПГ по туризъм – в ресторант „Албена”. Завършващите ПГТО и СУ „Й. Йовков” в Тервел са избрали за тържеството си стола на фирма „Дека” в Тервел. Професионалната гимназия по ветеринарна медицина ще празнува в ресторант „България”, а земеделската гимназия в Генерал Тошево – в ресторант „Добруджански рай”. Празникът на абитуриентите от земеделската гимназия в Каварна ще е в ресторант в „Златни пясъци”, където ще е и втората им вечер.СУ „Н. Й. Вапцаров” – Генерал Тошево, ще има бал в ресторант „Узунов палас” в Генерал Тошево. Балът на абитуриентите от СУ „Асен Златаров” в Шабла ще е в ресторант „България”.

На 25 май ще е балът на частната гимназия „Леонардо да Винчи”, чиито абитуриенти ще празнуват в ресторант „Чифлика”. Езикова гимназия е в ресторант „Албена”. Тогава е и тържеството на ПГ по МТЕ – в ресторант „Чифлика”. Там ще е и балът на ПМГ „Иван Вазов”. Зрелостниците от СУ „Христо Ботев” в Балчик ще имат бал в голф комплекса „Лайтхаус”. Учениците от СУ „Любен Каравелов” ще се забавляват в ресторант  „България”. Същата вечер ще е и тържеството на СУ „П. Р. Славейков” – в ресторант „Чифлика”.

Част от абитуриентите са избрали за втората вечер ресторанти в региона – в Добрич и „Златни пясъци”, но най-предпочитаната дестинация за зрелостниците от Добрич тази година е Гърция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама