Не паркирайте около стадион „Васил Левски“ в сряда

10:21, 22 май 17 / Спорт 25 666 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Финалът за Купата на България по футбол в сряда (24 май) от 18,30 ч. между „Лудогорец“ и „Ботев“ (Пд)ще наложи някои промени в движението в София, съобщават от Столична община.

От 00.00 часа до приключване на футболната среща е забранено паркирането при сектор „Г” наНационалния стадион „Васил Левски”, а така също
от 15.00 до 22.00 часа на моста пред Национален стадион „Васил Левски”, където има 20 паркоместа.

От 19.00 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”, по бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

От Професионалната футболна лига обещават Денят на славянската писменост и култура да се превърне и във футболен празник.

В Пловдив вече тече организация за подсигуряването на автобуси за привържениците на „Ботев“. Готови са и тениските, приготвени специално за финала.

Общо за двубой организаторите се надяват да има около 12-13 хиляди зрители. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама