28 пътни инцидента с трима пострадали са регистрирани за последните 3 дни в област Русе

13:03, 22 май 17 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През последните три денонощия на територията на региона са регистрирани 28 пътни инцидента с един леко и двама тежко пострадали, съобщава ОД на МВР - Русе.

На 20 май около 11:15 ч. в гр. Русе, на ул. Алея Момина сълза, лек автомобил «Тойота Ярис», управляван от 42-годишната В.Г., се блъска в преминаващ лек автомобил «Опел Зафира», след което се удря и в дърво. В резултат на произшествието е пострадала водачката на тойотата, която е със счупен пръст на ръката. 

На същия ден, около 15:40 часа, в РУ-Две могили е получено съобщение, че в участъка между селата Сваленик и Нисово е настъпило ПТП с пострадал. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че е пострадал велосипедист, който се е сблъскал с колесен трактор с прикачена едноколесна дискова брана. Пострадалият, на 39 години, е откаран в УМБАЛ - Русе с фрактура на крак и настанен в интензивното хирургично отделение с опасност за живота. Причините за инцидента се изясняват, образувано е досъдебно производство. По първоначална информация велосипедистът се е спускал по прав участък, без хоризонтална и вертикална маркировка на пътя, когато се е блъснал в задния ляв край на дисковата брана, прикачена към насрещно движещия се колесен трактор.

На следващия ден, около 17:25 часа в гр. Русе на кръговото кръстовище в района на «Паметник Альоша», лек автомобил «Тойота Корола Версо», управляван от 31 годишната В.П., не пропуска пресичащата на пешеходна пътека жена М.Н. на 56 г. и я блъска. При инцидента пешеходката е получила е фрактура на дясно коляно и е настанена е в УМБАЛ - Русе. Причините за произшествието се изясняват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама