Екипът на ОИЦ-Русе дефилира на "Карнавал 2017" в Габрово

14:44, 22 май 17 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Преоблечени като пъстра група туристи от цял свят представителите на Мрежата от информационни центрове преминаха по улиците на гр. Габрово по време на тазгодишното издание на карнавала в града. По този нетрадиционен начин офисите отбелязаха своя 6-ти рожден ден, съобщава ОИЦ - Русе, които също се включиха в тържествата. 

Честването е част от националната кампания „Заедно за Европа“, която чрез различни инициативи обедини в себе си три значими годишнини – 60 години Римски договори и Европейски социален фонд, 10-тия юбилей на страната ни като член на европейското семейство и годишнината на самата Мрежа от информационни центрове за популяризиране на ЕСИФ. 

Двама представители на ОИЦ-Габрово са се превъплатили в Мишел Обама и Доналд Тръмп. В първата дама на 44-ия президент на САЩ Барак Обама се е преобразила ръководителят на центъра Маринела Събева, а в ролята на настоящия американски президент е влязъл Пенчо Койчев, експерт „Комуникация, информация и логистика“. 

След шествието програмата на карнавала е продължила със звездите на БГ-радио, светлинно представление на цирк "Де ла Люлин“, 3D мапинг, празнична заря и концерт на БТР и други забавления.  

Преди да станат част от празничното дефиле, експертите са отчели резултатите от инициативата. Те са коментирали силните и слаби страни на кампанията, добрите практики и набелязаха препоръките за организиране на бъдещите инициативи на Мрежата. На следващия ден домакините от ОИЦ-Габрово са организирали за екипите на останалите центрове посещения на знакови обекти в Габрово, финансирани с европейски средства.   


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама