Три медала за сливенския бокс от Държавното първенство за юноши

16:59, 22 май 17 25 1279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две втори и едно трето място заслужиха боксьорите на АСК Сливен от Държавното лично - отборно първенство за юноши. Проявата, която беше и кръг от купа  "България”, се проведе в Благоевград.

„Участваха 162-ма състезатели от 42 клуба от страната. Сливен се представи с 4-ма юноши”, поясни за Topnovini.bg треньорът Щилиян Кабранов.

Апостол Апостолов в кат.57 кг,  и Мартин Томов при  75 – килограмовите се завърнаха със сребърни отличия, а бронз заслужи Димитър Михайлов в категория до 60 килограма. Четвъртият състезател на Сливен бе Добри Добрев, който се класира пети в кат. 75 килограма.  

В отборната надпревара за купа „България” АСК Сливен зае седмата позиция. Шампион е тимът на „Локомотив” – София, пред  съставите на „Пирин” и „Левски”.

След месец същата възрастова група ще боксира във втория кръг от надпреварата с домакинство Горна Оряховица. Преди тях от 8 до 11 юни на ринга ще се качат старшата възраст, като Държавното първенство ще се проведе в Ямбол.

В първата седмица на месец юни състезание ще имат и братята Антон и Кристиян Димитрови, както и Михаил Куртев. Те ще участват в Лига по бокс за мъже. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама