Topnovini.bg със специална грамота „Регионална медия близо до правото“

17:12, 22 май 17 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Грамота „Регионална медия близо до правото“ получи Topnovini.bg в Русе.

Тя бе връчена на отговорния редактор на медията в крайдунавския град Андрей Кючуков от първия председател на Административен съд – Русе съдия Елга Цонева.

Това се случи на официална церемония, на която с плакети и грамоти за доброто партньорство и съвместна работа с Административен съд – Русе в периода 2007 – 2017 г. бяха отличени още русенските вестници „Утро“ и „Бряг“, онлайн портала „Русе инфо“ и телевизиите КИС 13 и ТВН.

 

 

Събитието се организира по повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, празник на учители, интелектуалци, журналисти, творци на словото, и във връзка с 10-годишнината на Административен съд – Русе.

Призовете са за популяризиране дейността на съда и повишаване информираността на гражданите за особеностите на административното правораздаване.

Съдия Цонева и наследникът й на председателското място Диан Василев благодариха за партньорството на отличените медии, за това че през последните години фокусират вниманието на обществото върху добрите практики в институцията и актуалните за обществеността съдебни производства, свързани с важни транспортни, градоустройствени и екологични проекти и местни избори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама