Продават на търг бивша детска градина в село Врачанци

16:35, 25 май 17 25 590 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сградата на бившата детска градина в село Врачанци ще бъде продадена на търг, реши на заседанието си днес Общинският съвет на Община Добричка. Ще бъде проведен публичен търг с тайно наддаване. Пазарната оценка на имота е 45 949 лева.

Едноетажната масивна сграда на детската градина, която е строена през 1985 година, разполага с 89 квадратни метра площ. Дворът на детското заведение достига 2450 квадратни метра, а пристройката - 96 квадратни метра застроена площ.

На сесията съветниците решиха също да бъдат отдадени под наем за настоящата година чрез публичен търг с тайно наддаване орехови насаждения.

Дървета и масиви ще бъдат отдадени в 29 населени места. Цената на дърво е 5 лева и 40 лева на декар за ореховите масиви.

Общински съвет взе решение кметът инж. Тошко Петков да представлява Община Добричка на редовно заседание на Общото събрание на акционерите на "МБАЛ-Добрич" АД, което ще се проведе на 13 юни. При невъзможност кметът да участва Общината ще бъде представена от заместника му Дико Иванов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама