БАКБ предлага експресен банков потребителски кредит, първи по рода си в България

11:01, 30 май 17 25 510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българо-американска кредитна банка- БАКБ предлага от няколко дни уникален нов продукт - експресен потребителски кредит, който не се предлага от друга банка в България. Това предаде БГНЕС.

А мястото, където ще става това са търговските центрове, заявиха днес на брифинг Илиан Георгиев, изпълнителен директор на кредитната институция, Димитър Касапов, ръководител на проекта и на сектора с експресни кредити и Славка Вълкова, ръководител на отдел „Карти”, предаде репортер на БГНЕС.

Услугата е замислена за извънредни, специални случаи- в извънработно време или по празници. Идеята на БАКБ е да са още по-близо до клиентите и да запълнят съществуващите луфтове на пазара. Но се целят в клиенти с чисто кредитно досие, т.е. различни от потребителите на бюрата за бързи кредити.

Клиентите могат да заявят кредит в размер от 150 до 3 000 лв. за срок на погасяване от 3 до 24 месеца. Служителите съобщават становището веднага, на място. Лихвеният процент за целия период е фиксиран, а изплащането на кредита става чрез анюитетни месечни вноски.

Одобрените суми могат да се усвоят в рамките на броени минути чрез услугата Cash M. Чрез нея потребителите теглят необходимите суми от банкомат без банкова карта. Оторизацията на тегленето става само с кодове, получени със sms на всякакъв вид мобилен телефон. Услугата е достъпна на всички АТМ устройства на БАКБ, както и чрез банкоматите в цялата страна, предлагащи услугата Cash M.

С BACB Express клиентите получават безплатна регистрация във Виртуалната банка BACB Plus, както и достъп до съвременно мобилно банкиране.

Лихвата ще се изчислява на основата на размера на сумата, необходима на потребителя и с отчитане на периода на погасяване.

BACB Express ще се предлага на достъпни и удобни локации с удължено работно време до 22 часа. Клиентите могат да заявят и да получат своя кредит дори в събота и неделя, както и по време на национални празници.

Първият BACB Express посреща своите клиенти на ниво 0 в мол Paradise Center, а вече има и първите клиенти, които са били приятно изненадани от новата възможност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама