Президентът Радев идва на розобер в Казанлък

07:28, 04 юни 17 25 447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Президентът Румен Радев ще присътва на ритуала „Розобер“ в розовите градини край Казанлък днес, информираха от Общината. По-късно той ще се включи и в празничното шествие, кулминация на тържеставата по повод Пранзика на розата 2017.

Очаква се за празника в Казанлък да дойдат още Валери Симеонов, зам.- министър председател по икономика и демографска политика, Лиляна Павлова,министър за българското председателство на Съвета на ЕС 2018, Николина Ангелкова, министър на туризма, Боил Банов, министър на културата, Цвета Караянчева, зам.- председател на Народното събрание, както и народните представители Емил Христов, Борис Кърчев, Маноил Манев, Донка Симеонова, Георги Гьоков, Спас Панчев, Халил Летифов, Маргарита Николова, Кръстина Таскова и др. 

Днес от 8.00 до 11.00 часа ще се ограничи движението на транзитно преминаващите автомобили по първокласен път I-5 Шипка – Казанлък, от км 183 до км 199, за провеждане на ритуала „Розобер“, част от Фестивала на розата 2017. Трафикът и в двете посоки ще се отклонява по обходен маршрут по третокласния път III-5601 Шейново – Дунавци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама