Търгове за съоръжения за търговия и услуги в центъра на Шумен обяви Общината

15:03, 04 юни 17 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Седем търга за разполагане на нестационарни съоръжения за търговия и услуги в централната зона на Шумен обяви кметската администрация. Инормацията е публикувана на сайта на Общината.

На търг с явно наддаване са обявени стойка за цветя, три места за машини за пуканки, четири пространства за машини за сладолед, две витрини за сладолед, един щанд за балони, едно място за детски автомобилчета и едно място за изкуства.

Спечелилите търга сключват договор с общината за три години.

Достигнатата на търга годишна наемна цена се заплаща предварително за всяка година. Цените са без ДДС. То се начислява върху достигнатата на търга цена.

Преди издаването на разрешенията и сключването на договорите наемателите съгласуват дизайна на нестационарните обекти с главния архитект на общината.

Кметството не поема ангажименти за осигуряване на външни инфраструктурни връзки – вода и ток.

Класираните на първо място за съответния обект, които откажат да подпишат договор за наем, няма да бъдат допуснати до следващи търгове за същия обект.

Всички действия по издаване на разрешения, съгласувания и др. във връзка с пускането на обектите в експлоатация са задължение и за сметка на наемателите, припомнят от Общината.

Търгът ще се проведе на 15 юни от 9 часа в зала № 363 на Община Шумен.

Цената за получаване на тръжните документи е 20 лева без ДДС.

Сумата се внася в каси № 1 и 2 на Информационния център на Община Шумен, а тръжната документация се получава в стая № 374 на Общината до 12 часа на 14 юни. Датата е крайна и за насяне на депозитите за участие в търговете. Те се приемат в стая № 320 до 14 часа.

При липса на кандидати повторния търг ще се проведе на 22 юни от 9 часа в зала № 363 на Община Шумен.

Справка за търговете може да се получи и на телефонен номер: 054/ 857 720.

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама