СК "Алексия" представя годишния си концерт

09:45, 08 юни 17 / Спорт 25 531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Спортен клуб „Алексия” ще представи тази вечер от 19 часа в драматичен театър "Йордан Йовков" годишната си продукция.

В концерта ще участват над 100 деца, ще бъдат представени хореографии във всички възрасти.

Зрителите ще могат да видят танците, с които „Алексия” спечели световни титли на шампионата в Хърватска. Това са танците "Кристали" на голямата група, заел първо място, "Зъбни колела" и "Прилепи" на средна група, също отличени с първи награди, класираните на втори места "Водни лилии" и "Епъл парти" и соловото изпълнение на Диляна Ивелинова, също станала втора.

Освен участвалите на световния шампионат 50 деца, на сцената ще се изявят и изпълнителите от група Мини 2, които ще представят танца "Морски звездички". Най-малките пък ще изпълнят "Русалки". Ще бъдат изпълнени и танците "Черни рози" и "Медузи".

В началото на юли с част от танците момичетата на „Алексия” ще участват в Морска танцова олимпиада в Созопол.

Севдалина Мавродиева-Нейкова изказва благодарност на директора на театъра Иван Мандев за съдействието за реализирането на концерта. Тя благодари на всички, които са помогнали на клуба да участва в Световния шампионат в Хърватска - на спонсори, родители, приятели. Те направиха възможно представянето ни, защото само таксата участие бе почти 9 000 лева, сподели Мавродиева. Специална благодарност отправя и към Община Добрич, отпуснала им 4 000 лева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама