Младежи ще рисуват плакати за „Любовта е лудост“

10:03, 08 юни 17 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За четвърти пореден път ученици и студенти от варненските гимназии и университети с изучаване на дизайн и изобразително изкуство, както и от художествени школи в града, имат възможност да материализират идеите си за плакат на Международния филмов фестивал „Любовта е лудост“. Той ще се проведе във Фестивалния и конгресен център във Варна от 25 август до 3 септември. Месец преди откриването му творбите ще събират одобрение във Фейсбук профилите на фестивала и на ФКЦ, а след началото му ще бъдат изложени във фоайетата на комплекса.

Творбите за участие в конкурса трябва да бъдат подадени до 15 юли във ФКЦ, офис 106 или 107 – лично или по пощата. Те могат да бъдат изпълнени в техника по избор, като е задължително в тях да бъде включен надписът Международен филмов фестивал „Любовта е лудост” – Варна или International Film Festival LOVE IS FOLLY Varna. Размерът им трябва да е 50 х 70 см, съобщиха организаторите на конкурса.

В конкурса ще бъдат присъдени три награди. Голямата награда, определена чрез гласуване на зрителите във Фейсбук, е 300 лева. По 100 лева е паричното изражение на наградите на гостите на фестивала и на акредитираните журналисти. Наградите ще бъдат връчени на победителите на официалното закриване на фестивала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама