Нова Загора домакинства на форум за превенция на трафика на хора

10:36, 08 юни 17 25 516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с актуалните тенденции в извършването на престъплението трафик на хора, в  Нова Загора се проведе Информационен форум, организиран от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) - Нова Загора и Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ) - Сливен.

Събитието се състоя в Клуба на дейците на културата в два етапа. В първия се проведе кампания, насочена към учители от учебните институции в града и специалисти за работа с деца и младежи.

Вторият етап на форума бе насочен към подрастващите – представители на Ученическите парламенти от средните училища в Нова Загора., които участваха в интерактивна презентация, за да научат повече за престъплението трафик на хора. Всички участници получиха специализирана брошура за превенция на трафика на хора, с координатите на Националната комисия за борба с трафика на хора, местните структури към нея и друга полезна информация.

Акцент в съвместната инициатива между двете комисии, беше представянето на денонощната безплатна за страната и Европейския съюз, напълно анонимна, Национална телефонна линия за борба с трафика на хора – 080020100.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Newlanfetry 16:30, 16 мар 21


США изучают дополнительные санкции против «Северного потока-2», заявил госсекретарь Энтони Блинкен на слушаниях в конгрессе. Об этом сообщает РИА Новости.

«Мы продолжаем изучать возможности санкций в будущем», — сказал он. При этом Блинкен посетовал на то, что газопровод уже практически достроен.

Ранее сенаторы призвали президента США Джо Байдена ввести санкции против компаний, принимающих участие в строительстве газопровода «Северный поток-2». В своем письме 40 сенаторов-республиканцев выразили обеспокоенность тем фактом, что администрация Байдена так и не ввела санкции в отношении судов и компаний, вовлеченных в строительство газопровода, тогда как вся информация о них есть в публичном доступе.

«Северный поток-2» — газопровод из России в Германию, проложенный по дну Балтийского моря. Его должны были ввести в эксплуатацию еще в конце 2019 года, однако завершение строительства пришлось отложить из-за санкций США.

Спонсор новостей - https://zaimys.online/

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама