40 актуални колекции ще бъдат представени на Модната фиеста в Албена

11:25, 08 юни 17 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

17-ата Модна фиеста се открива днес в Албена и ще продължи до 11 юни. Български дизайнери ще покажат над 40 актуални и предстоящи колекции, съобщи продуцентът му Мариана Аршева.

В продължение на няколко вечери във вариете театъра ще се покажат елегантни облекла, заедно с изпълненията и шоуто на Айвън и балет „Максимус”, Кристина Димитрова, Джина Стоева, Ивена и др. Сутрешните ревюта са на плажни и спортни костюми, и аксесоари. Традиционно, вече 17 години, водещ на фиестата е любимецът на всички Искрен Пецов. Първият ден своите колекции ще покажат ”Ивенти”, „Квят”, „Калина стил” и др. С дефилета ще се разпишат и модните къщи „Анджи фешън”, „Теодар”, „Лейди София”, ”Мира”, „Мери стил”, „Марини фешън”, „Маркос”, „Сенсейшън”, „Прего”, „Мери блу” и др.

Финалът ще бъде поставен с колекцията на модна къща „Хадаса”, която ще представи сватбени облекла.

В модната фиеста ще участват най-красивите мъже и жени на България – д-р Евгени Евтимов, Али Алиев, Константин Айвазов и Стоян Димов. Елегантните облекла ще бъдат показани от Мис България Юлия Юриевич, топмоделката Елизабет Методиева, Най-секси варненски модел Клавдия Караджова и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама