Живко Табаков: Въпрос на чест е България да защити ритната от шведски турист камериерка

14:14, 08 юни 17 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Не съм съгласен, че България трябва да мълчи по случая с ритната от шведски турист камериерка в Слънчев бряг. Въпрос на чест, себеуважение и национално достойнство е да не си заравяме главите в пясъка и да търсим оправдания за подобни престъпни деяния. Истина е , че през този летен сезон скандинавските туристи ще ни донесат солидни приходи. Истина е, че с клиент не се спори и винаги има право – правило! Но също така е истина, че ние, които работим в сектора и се грижим за комфорта на гостите, заслужаваме добро отношение“. Това заяви председателят на Постоянната комисия по туризъм към Общинския съвет в Бургас Живко Табаков.

По думите му, не трябва да забравяме, че на първо място сме човеци и след това професионалисти.

Табаков е на мнение, че шведският турист, който си позволи да упражни физическо насилие над грижещ се за приятното му пребиваване в страната ни служител, трябва да понесе цялата тежест на закона, без никакво съмнение.

„Родният туризъм се нуждае от положителна реклама безспорно, но не и от лицемерна. Клиентите може и да са повече от 17 вида, но като те ритнат, ще тръгнеш ли да им бършеш обувките?“ – посочи в заключение Живко Табаков.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама