Роднини обърнаха по таван автомобил след прегазено дете

10:03, 15 юни 17 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Мицубиши Галант“ е ударил 7-годишно дете на бул. „Руски“ в Етрополе, съобщават от МВР. Детето е без опасност за живота, но със сътресение на мозъка, фрактура на лява ключица и разкъсно-контузна рана на главата. Малко след инцидента афектирани близки на малчугана дружно са обърнали по капак автомобила. Водачът му е проверен за алкохол, но пробата е отрицателна. Мъжът е задържан за 24 часа и е образувано досъдебно производство.

Продължава насилието в училищата. В село Гара Елин Пелин деветокласници са започнали да се млатят и екшънът е завършил с кръв от счупения нос на единия ученик Сигналът до РУ-Елин Пелин е подаден от преподавател. Пострадалият е пуснат за домашно лечение, а побойникът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство и материалите са изпратени в районната прокуратура с мнение за прилагане разпоредбите на чл. 61 от НК.

Политиенов плик с канабис е метнал през прозореца на жилището си 28-годишен мъж при проверка на апартамента му от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ от ОДМВР-София и РУ-Етрополе. Мъжът е криминално проявен и осъждан. След проверката и на автомобила му е прибран за 24 часа и е образувано досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама