Правителството заседава в Зала 3 на НДК

09:31, 10 яну 18 / Политика 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Редовното правителствено заседание ще се проведе тази седмица в Зала 3 на НДК.

Ремонтираната Зала 3 е без аналог в Европа. Това е гордостта на НДК. Тук ще бъде сърцето на председателството”, каза министърът на културата Боил Банов. В нея ще се провеждат всички официални и пленарни заседания, всички срещи на върха и съветите на министрите.

По време на заседанието кабинетът ще обсъди проект на решение за одобряване на Национален доклад на България от тематична партньорска проверка на тема „Оценка управлението на стареене на АЕЦ“.

Очаква се министрите да предоставят и за безвъзмездно управление на Софийския университет „Св. Климент Охридски” имот - публична държавна собственост, както и да одобрят допълнителен трансфер за университета за 2018 г.

Министрите ще разгледат на редовното си заседание и проект на решение за промени в състава на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт (НОИ).

Министерски съвет ще приеме и проект на решение за приемане на отчет за изпълнението на Националната статистическа програма и за дейността на Националния статистически институт (НСИ) през 2017 г. и за приемане на Национална статистическа програма за 2018 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама