Борисов възмутен от свалянето на протестния билборд на полицаите

11:55, 10 яну 18 / Политика 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Истински възмутен съм от това, което е направила една частна фирма и са свалили билборда за протеста на полицаите. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на днешното правителствено заседание, предаде БГНЕС.

Утре ще се видя с тях, но това, което съм разпоредил на Лиляна Павлова, е колкото искат билбордове от рекламата, която имаме за председателството, да им се предостави, защото не ни пречат, каза Борисов.

„Ние в момента ще започнем да разглеждаме бюджета на ЕС за следващия период и, когато защитаваме особено кохезионната политика, искам да знаят колко са заплатите и пенсиите в България. Така, че не само, че не сме в колизия с техния протест, 55 милиона изплатихме повече на МВР, 100 милиона повече за армията, двойно увеличение на учителските заплати, 15 милиона допълнително за БАН, 10 милиона и сграда за СУ. Това са обществени пари и мисля, че с колегите се опитваме да ги слагаме на най-правилните места. Безспорно искаме да увеличим на всички доходите, но увеличихме и пенсиите“, посочи Бойко Борисов.

„Вчера имахме КСНС и исканията на военните са за няколко милиарда - от 3 милиарда лева нагоре, най-вероятно ще излязат 4-5 милиарда накрая. Председателството е на България, нито е мое, нито е на правителството. Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже. Няма да рекламираме България, а всеки, каквото иска да сложи. Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме“, коментира още премиерът Бойко Борисов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама