Столичани да използват градския транспорт в четвъртък, призоваха от общината

14:14, 10 яну 18 25 432 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Гражданите да се предвижват с градския транспорт по време на откриването на европредседателството,. Призоваха от Столичната община.

Във връзка с официалната церемония по откриване на председателството влизат в сила ограничения в паркирането в центъра на София – както по улиците около Народния театър, така и при “синята зона” на площад „Княз Александър“ I . От четвъртък ще има и ограничение в придвижването в този периметър. Апелираме да се използва метрото и градският транспорт. Ще има готовност да се реорганизира градският транспорт, така че да бъдат на еднакви интервали и да не се получава струпване и пътниците да усетят възможно най-малко затруднението“, каза зам.-кметът на София Евгени Крусев, цитиран от Агенция „Фокус”.

Има заявени протести, които ще преминават по основни улици. Очаква се промени в движението на тролеите, които се движат по ул. „Раковски“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Васил Левски“. Ще направим всичко възможно за навременно информиране на промяна в маршрутите. В пълна координация сме с МВР, за да реагираме по бърз начин“, каза още Крусев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама