Грандиозен трибют на групата U2 се очаква в столичния клуб JoyStation

18:20, 10 яну 18 / Култура 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 16-ти февруари в столичния клуб Joy Station международната трибют група Zen Garden ще разтърси сцената с хитовете на обичаните U2.

Събитието ще се проведе от 21:45ч., а билетите са вече в предварителна продажба на цена от 12лв., както и в деня на концерта на цена от 15лв.

“U2 ZEN GARDEN” e международна „трибют“ група на U2, разпознаваема със своята автентичност и прилика с оригинала.

Визия, поведение, маниер на пеене – впечатляващо близки до оригинала!

Zeno Sala – вокалистът е на сцената от 1999г. и се е изявявал из целия свят, с повече от 1000 представления. Италия, Швейцария, Испания, Турция, Ирландия, Словения, Холандия и Южна Америка.

Като група “U2 ZEN GARDEN” са свирили навсякъде в Италия в най-големите клубове, по най-известните фестивали и летни събития.

Изявявали са се пред 25 000 души по световноизвестни сцени и фестивали като сцената на Олимпийския дворец на Барселона (Sant Jordi Palau), холандския фестивал Reuring в Purmerend , Еxpo Saragoza по време на празненствата Pilar в Испания и други, където обикновено свирят звезди като Bruce Springsteen, Мадона, AC / DC, Shakira и Coldplay.

През юни 2010г. те стават първата и единствена италианска трибют група на U2, която прави турне в Америка, а малко по-късно организират второ голямо южно-американско турне, през което посещават Парагвай, Бразилия и няколко европейски страни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама