Мери Джей Блайдж мина през Ада

18:45, 10 яну 18 / Любопитно 25 519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мери Дж. Блайдж премина през Ада, заради сексуален тормоз на възраст между пет и 17 години.

Звездата от "Mudbound" твърди, че е трябвало да "се бори" срещу сексуално насилие от малка, но настоява, че никога не е идвало от музикалната индустрия.

Тя каза: "Трябваше да се боря, откакто бях на петгодишна възраст ... от пет до 17 години съм преминал през ада със сексуален тормоз против мен. Докато стигнах до музиката, животът ми беше като "Не ме докосвай или ще те убия".

Мери подкрепя всички жени и мъже, засегнати от подобен тип посегателство, и е "щастлива и горда" от онези, които са проговорили за това.

Говорейки по време на наградите "Златен глобус", тя добави: "Всъщност съм щастлива и горда от тези жени. Споделяйки проблема, ние се освобождаваме от него. Трябва да се подкрепяме, нуждаем се един от друг по този начин.„

46-годишната певица и актриса преди това подчерта важността на кампанията и иска да се изправи заедно с жените по целия свят, които са били тормозени.

Тя каза: "Има толкова много жени, които нямат възможност да говорят за това, които не са във филмовата индустрия, в музикалната индустрия.

За нас е важно да се изправим за тях, за да имат възможност да говорят.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама