Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца

09:26, 19 яну 18 / Свят 25 577 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца в продължение на години. Децата са на възраст между 2 и 29 години. Това съобщи прокурорът от калифорнийския окръг Ривърсайд, Майк Хестрин.

Обвиняемите пледираха, че са невинни. Двойката се изправи пред съда след като прокурорите изнесоха подробности около обвиненията в изтезание, малтретиране и незаконно лишаване от свобода на деца и възрастни хора.  

Ако бъдат признати за виновни по всички повдигнати им обвинения, всеки от двамата ще получи между 94 години и доживотен затвор.

Дейвид Търпин, на 57 години, и 49-годишната му съпруга Луиз, бяха арестувани в неделя в град Перис, на 110 км югоизточно от Лос Анджелис, след като една от дъщерите им успя да избяга от къщата и повика полиция.

Майк Хестрин съобщи, че родителите са наказвали децата си като са ги завързвали с помощта на въжета, а след това и с вериги. Наказанията са продължавали със седмици и месеци и с времето са зачестявали.

Прокурорите изнесоха подробности, че има доказателства, които показват, че децата не са били пускани от веригите дори да ходят до тоалетна. Родителите са държали децата си до такава степен недохранени, че растежът им е спрял и са получили увреждания на нервната система. Къпели са се не повече от веднъж в годината.

Избягалата сестра, която съобщи за случващото се на полицията, е замисляла бягството от цели две години, добави Хестрин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама