Нора Шопова: За мен е важно да се представя добре

11:01, 19 яну 18 / Любопитно 25 556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Моделът Нора Шопова, която зае мястото на синоптичката Деси Банова в Нова телевизия , даде първото си интервю, откакто е в новото си амплоа, пред вестник "168 часа".

Нора разказа, че за нея е важно да се представи добре, но не за да замени Деси Банова достойно, а за да представи себе си отлично, защото “всеки има отговорност към собствените си постижения, а не към чуждите”.

Шопова коментира и шегите в онлайн пространството, че може да я последва съдбата на Банова и да открие любовта в лицето на някой президент. Нора каза, че това може да се случи, само ако нейната половинка реши да се кандидатира. Тя е намерила любовта в лицето на настоящия си приятел, който е юрист. Синоптичката споделя, че е намерила голяма подкрепа в човека до себе си, без която не би могла да се справи.

Шопова
все още свиква в новото си амплоа на водеща на прогнозата за времето. Тя разкрива, че е доста самокритична и е видяла много неща, които трябва да промени след първите си няколко ефира.

Нора
няма да се отказва от модата и ще продължи да се снима. Споделя, че никога не се е снимала гола, защото не е имала желание и за всичко си има хора.

Шопова е родом от Панагюрище. Тя е носителка на приза "Жена на годината" в категория "Мода". Била е на корицата на модната библия Vogue. Снимала се във фотосесии в световните столици на модата - Париж, Милано, Ню Йорк.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама