Ники Станоев ще храни животните в Зоопарка

15:53, 19 яну 18 / Любопитно 25 745 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Както всяка събота и утре в Софийския зоопарк ще има демонстративно хранене на животните пред посетители.

За разлика от останалите съботи, тази Николай Станоев ще е главно действащо лице! Популярният от “Домашен арест”, “Шоуто на Слави” и куп други продукции актьор ще храни животните с помощта на техните гледачи и ще разказва любопитни факти за тях. От Зоопарка обещават уникално събитие за малки и големи, което ще стартира по обяд.
Точно в 12:00 Ники ще запознае гостите на Зоологическата градина с най-палавите и забавни примати в залите Маймуни 1 и 2. От 13:00 шоуто продължава в зала "Гиганти" със индийската слоница Артайда и хипопотама Норман. В 14:00 Ники ще бъде при евроазиатските рисове, а в 14:30 - при гарвана. От 15:30 демонстративното хранене продължава в зала "Големи котки, терариум и аквариум", където посетителите може да видят как се хранят влечугите. Във 16:00 пак там програмата ще завърши с хранене на големите котки - тигри, лъвове, ягуари, леопарди и пуми. 
Събитието е достъпно за всички посетители на Зоологическа градина - София и за него няма отделен билет. Специалното участие на Ники Станоев е първото по рода си в Зоопарка и цели да привлече вниманието към демонстративното хранене на животните всяка събота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама