Къде спират водата?

07:05, 25 яну 18 25 442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini


Днес, във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Президент Линкълн“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Овча купел“ от ул. „Маестро Кънев“ до бул. „Президент Линкълн“
бул. „Президент Линкълн“, ул. „Земляне“, ул. „Житница“, ул. „Александър Геров“


Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Овча купел“ ъгъла с бул. „Президент Линкълн“.

Днес, във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Коста Илиев“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Коста Илиев“ от ул. „Институтска“ до ул. „Войводина могила“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коста Илиев“ ъгъла с ул. „Институтска“.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21.

 

 

 

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама