Рут Колева била жертва на домашно насилие

14:41, 25 яну 18 / Любопитно 25 765 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата Рут Колева заговори за домашното насилие, но изтъкна, че това няма нищо общо с дебатите около Истанбулската конвенция.

Певицата пусна ново видео, което акцентира върху един от най-тежките проблеми на българското общество. Всяка четвърта жена у нас е жертва на домашно насилие.

Самата певица разкри, че преди време е била жертва на домашно насилие. Това е било в един по-ранен етап от живота й, когато тогавашното ѝ гадже ѝ посягало. Рут не навлезе в подробности за връзката си, но каза, че тогава все още е била малка.

Тя представи новото си видео и във Facebook, където написа: "За този клип мога да разкажа много, но най-важното в него е посланието. Домашното насилие има много форми и лица, понякога то се крие зад привидно перфектен живот, понякога то е в моментите на унижение, понякога то има лицето на отчаяние, понякога то бива предизвикано от най-дребната ситуация".

Рут изтъква, че проблемът с домашното насилие съществува отдавна и за него трябва да се говори все повече и все по-смело.

Певицата сподели още, че е безкомпромисна към насилието. В момента тя е спокойна и уверена с партньора си, който е журналист.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама